Stanley’s Jungle Grill

We gaan gezellig eten en drinken in Stanley’s jungle grill te Mere.

Per persoon kost dit €45 (Partner en kinderen mogen gerust meekomen)

Kinderen tot en met 4 jaar : gratis
Kinderen van 5 jaar tot en met 14 jaar : 2€ per levensjaar

Inschrijven voor 30 November. Je inschrijving is geldig eens het geld ontvangen is en je een e-mail gestuurd hebt naar ons op e-mailadres catch.and.release.belgium@gmail.com

BE06 0017 4525 5322 Met als vrije mededeling “Grill + Naam”

Alle info ivm Stanley’s Jungle Grill onderstaand.

 

A volonté

Op zaterdagavond geniet u van een avondvullend programma hier bij Stanley’s jungle grill!

De avond start met een huisgemaakte sangria. Daarna kan u smullen van een saladebar, een voorgerechtenbuffet met vlees en vis, vervolgens grill met een brede waaier aan vlees dat door onze chef voor u bereid wordt, en tenslotte een rijkelijk dessertbuffet, en dat alles à volonté, dranken inbegrepen! Liever geen vlees? Er is ook een hoofdgerecht met vis voorzien.

Voor de kleine ontdekkingsreizigertjes onder ons, is er een aangepast buffet voorzien en een speelhoekje. Zo kan het hele gezin samen genieten van een avondje vakantie.

Na 22u verzorgen we amusement met DJ, die muziek draait voor alle leeftijden. Vanaf dan worden dranken aan gangbare prijzen aangerekend. Een gezellig etentje met amusement combineren, zonder zich te hoeven verplaatsen!

Van 19u tot 22u eet en drinkt u à volonté voor 45€/pp. Daarna worden dranken betaald. Kinderen worden aan een aangepast tarief gerekend, afhankelijk van hun leeftijd. Bij reservatie zal u gevraagd worden een voorschot te storten.